De BF 135 en BF 150: volle kracht vooruit.

Bomvol vermogen en kracht, de BF 150 en BF 135 van Honda zijn voorzien van de meest vooruitstrevende technieken voor flitsende  prestaties. Maar dat is niet de enige reden tot enthousiasme: zij zijn bovendien de schoonste en de meest economische motoren in  hun klasse. Grootse prestaties, vertrouwd en betrouwbaar. U kunt vol zelfvertrouwen en onbezorgd het ruime sop kiezen.

BF150 – TWEE MOTOREN IN ÉÉN

Honda’s exclusieve technologie garandeert u optimale prestaties bij elk toerental. Met  Honda’s VTEC-klepbediening in combinatie met de variabele luchtinlaat worden als het ware twee motoren in één verenigd. Bij een  laag toerental levert de motor een hoog koppel voor een sterke acceleratie. Vanaf het midden- tot hogetoerengebied ontwikkelt de  BF 150 zich tot een racemotor, met een indrukwekkende kick van power. Zonder zorgen over een hoog brandstofverbruik. U beleeft  een machtig vaargenot bij elk toerental.

BESTE BRANDSTOFECONOMIE

De BF 150 en de BF 135 zijn voorzien van een lineaire lucht/brandstofsensor (LAF), die de  lucht/brandstofverhouding exact controleert. Dat levert de maximale prestaties uit elke druppel brandstof. Daarom verbruiken deze  motoren 15% minder brandstof dan 2-taktmotoren met directe brandstofinjectie en 45% minder dan conventionele 2-takten.

VAAR OP DE GOLVEN VAN COMFORT!

De BF 150 en BF 135 doen geen concessies op het gebied van maximale prestaties  of comfort. De precieze en soepele bediening via de afstandsbediening garandeert optimale controle. De dubbele balansassen  reduceren het geluid- en trillingsniveau voor maximaal comfort en vaarplezier.

Brochures

Verlengde garantie

Dealers

BF 135 / BF 150

Zoeken