De Honda BF 15 en BF 20: als u echt plezier wilt maken

Deze twee buitenboordmotoren van Honda in het middensegment zijn ongeëvenaard innovatief. De BF 15 en BF 20 zijn de ideale motoren voor plezierboten, zeilboten, aluminium boten en kleinere rubberboten. Neem de familie mee en ga het water op!

De BF 15 en BF 20 zijn de enige motoren in hun klasse die als optie  leverbaar zijn met een elektrisch kantelsysteem. Perfect om de motor moeiteloos uit het water te kantelen en bij het varen in ondiep  water. Tot aan het middentoerenbereik is de motor hiermee zelfs te trimmen, voor optimale prestaties bij hoge snelheden.

Voor een soepele acceleratie en verbeterd brandstofverbruik past Honda op de BF 15 en BF 20 de bewezen PGM-IG technologie toe, een microprocessor gestuurd ontstekingssysteem dat het ontstekingstijdstip optimaal afstemt  op elk toerental. En voor extra veiligheid kunt u vertrouwen op Honda’s elektronische controlesysteem voor oliedruk, motortemperatuur  en te hoge toerentallen, – u bent dus altijd vertrouwd op het water.

Naast het Pendulum Motion-systeem voor trillingvrij varen onderscheiden beide motoren zich door een groot aantal andere zaken als een langere stuurhendel of afstandsbediening, een elektrisch startsysteem met automatische choke en een dynamo met een hoge capaciteit, een gasondersteunde of elektrische kantelfunctie en een hoogvermogenschroef. Verder is de lichtgewicht BF 20 de krachtigste draagbare 4-taktmotor op de markt.

Brochures

Verlengde garantie

Dealers

BF 15 / BF 20

Zoeken