Unieke combinatie van comfort en prestaties

Met de BF 225, BF 200 en BF 175 buitenboordmotoren presenteert Honda drie prachtige krachtbronnen. Allemaal voorzien van bewezen betrouwbare V6-motoren, 24 kleppen. Het elektronische, geprogrammeerde motormanagementsysteem voor benzine-injectie en ontsteking combineert ongekende kracht met een laag brandstofverbruik en schone uitlaatgassen. Ontdek een nieuwe dimensie voor vaarplezier!

OPMERKELIJK MACHTIG

Voor een soepele vermogensafgifte is de BF 225 voorzien van Honda’s VTEC-systeem. Dit is dezelfde techniek voor variabele klepbediening die Honda’s Formule 1 auto’s op het hoogste niveau laat presteren. VTEC zorgt voor een soepele vermogensontwikkeling door het hele toerentalbereik, met een sterke acceleratie vanaf lage toerentallen en een climax bij hoge toerentallen voor een ongelofelijke eindspurt en topsnelheid.

MINIMAAL VERBRUIK

De BF 225, BF 200 en BF 175 verbruiken tot 50% minder brandstof dan conventionele 2-taktmotoren. Dankzij Honda’s exclusieve PGM-FI wordt het lucht/brandstofmengsel zo geoptimaliseerd dat het maximale vermogen uit elke druppel benzine gehaald wordt.

ULTIEM COMFORT

Deze motoren zijn dubbel zo stil als 2-taktmotoren. En omdat het variabele luchtinlaatsysteem (VLI) het volume en de snelheid van de lucht naar de verbrandingskamer regelt, kunt u even ontspannen als plezierig varen. Bij elk toerental!

Brochures

Verlengde garantie

Dealers

BF 175 / BF 225

Zoeken