De Honda BF 40 en BF 50: natuurlijke keuze voor watersportliefhebbers

De meest succesvolle buitenboordmotoren in de Honda Marine familie, de BF 40 en BF 50 geven een diversiteit aan gebruiksgemak,  vermogen en innovatie. En nu zijn ze zelfs nog milieuvriendelijker met een lager brandstofgebruik! Volle kracht vooruit. Fun voor u, maar ook voor uw budget en het milieu.

Geniet van een snellere acceleratie, topperformance en optimaal vaarplezier, zonder  brandstoftoename. Gewapend met ECOmo technologie en een permanente controle en regeling van de lucht/brandstofverhouding  zijn de BF 40 en BF 50 schoon en stil. Ze verminderen significant het brandstofverbruik, speciaal op kruissnelheid

Honda Marine heeft de verantwoording op zich genomen om milieuvriendelijkere  motoren te ontwikkelen zonder in te boeken op het prestatieniveau. De nieuwe BF 40 en BF 50 zijn 30% gedaald in de uitstoot van  Koolstofmonoxide (CO). Een milieubewuste keuze!.

Ervaar een motor met een indrukwekkende acceleratie. In aanvulling op  geprogrammeerde elektronische brandstofinspuiting (PGM-FI) bevat de BF 40 en BF 50 de nieuwste BLAST technologie, een ontbrandingscontrolesysteem dat de lucht/brandstofverhouding optimaliseert tot een maximum aan vermogen en een minimum aan brandstofverbruik. Extra koppel bij lage toeren!

Brochures

Verlengde garantie

Dealers

BF 40 / BF 50

Zoeken