De Honda BF8 of BF 10 vergroot uw vrijheid op het water.

Als u uiteenlopende activiteiten op het water uitoefent hebt u een breed inzetbare motor nodig, die u vrijheid en flexibiliteit geeft. Dit zijn de motoren waarop u kunt vertrouwen

De snelste en de lichtste, geen enkele andere 10 pk 4-taktmotor kan tippen aan de kracht en de prestaties van Honda’s BF 10. Hij levert de beste acceleratie vanaf elk toerental en heeft het laagste stationair toerental voor als u wilt trollen. Beide motoren verzekeren een optimale verbranding dankzij het waterproof digitale ontstekingssysteem.

De BF 8 en BF 10 zijn voorzien van een grote stuurhendel aan de voorzijde van de motor, de frictie van de gashendel is in een handomdraai instelbaar en de stuurfrictie is met een hendel snel te verstellen. Bovendien elimineert het unieke Pendulum Motion-dempingssysteem trillingen, voor een aangename en comfortabele vaart.

De BF 8 en BF 10 bewaken met hun controlesysteem belangrijke functies, zoals watertemperatuur, oliedruk en het maximale toerental. U vaart dus altijd vertrouwd, ongeacht het doel van uw nautische avonturen.

Brochures

Verlengde garantie

Dealers

BF 8 / BF 10

Zoeken