Opblaasboten van Honda

Honda biedt een complete range van opblaasboten aan, de Honwave. Deze Honwave opblaasboten zijn te verkrijgen in verschillende lengtes van 2 meter tot 4 meter. De bodems van deze Honwave opblaasboten zijn uitgevoerd in drie verschillende varianten:
lattenbodems, aluminium vloerdelen en airdecks (opblaasbare V-bodems).

De opblaasboten zijn geschikt voor ongeveer ieder avontuur op het water: yacht tenders, boten voor vrijetijdsbesteding; vissen, duiken of waterskin. 
De Honwave opblaasboten zijn standaard voorzien van een uitgebreide uitrusting, zoals een reparatieset, luchtdrukmeter, peddels, ergonomische handgrepen en nog veel meer. Dankzij gedegen onderzoek en een voortdurende drang naar perfectie zijn de Honda Honwave boten ontwikkeld en gebouwd voor comfort, veiligheid en betrouwbaarheid. Welke Honwave opblaasboot u ook kiest, u bent zeker van plezier op het water!

Airdeck

Airdeck

Licht en snel, deze opblaasboten hebben een hoog uitrustingsniveau en uitstekende prestaties. De innovatieve vibratiedempende bodems zetten de nieuwe standaard voor comfort, zelfs tijdens de wildste tochten.

Modellen
Aluminium vloerdelen

Aluminium vloerdelen

Honwave opblaasboten met aluminium vloerdelen zijn de ideale boten voor zowat iedere nautische activiteit bij uiteenlopende watercondities.

Modellen
Lattenbodem

Lattenbodem

De Honwave opblaasboten met lattenbodem zijn ideaal voor tender gebruik, vistochten of gewoon lekker varen. Met n van de grootste drijver diameters op de markt, verzekeren ze een superieur drijfvermogen en stabiliteit.

Modellen
Opblaasboten

 

 


Zoeken