Kleine motorfiets, grote persoonlijkheid

De CBF125 is een opmerkelijke nieuwkomer in het segment van de lichte motorfietsen.

Hij overtuigt door zijn sportieve prestaties, probleemloze handling en moderne styling. Met zijn compacte afmetingen en laag gewicht laat de CBF125 zich makkelijk door het verkeer manoeuvreren. De verticale zithouding zorgt voor een optimaal overzicht, terwijl het sportieve zadel voldoende plaats biedt voor een passagier.

Betrouwbaar woon- werkvervoer, motorfiets voor beginners of dagelijkse metgezel.  De CBF125 staat jarenlang garant voor plezier, vrijheid en veelzijdigheid.  Welkom in de Honda-motorfietswereld!

Koplamp

click! De combinatie van een grote koplamp met meervoudige reflector, uniek gevormd achterlicht en transparante richtingaanwijzers biedt een uitstekend zicht en oogt opmerkelijk.

Brandstofverbruik

click! De motor van de CBF125 liet tijdens de ontwikkeling een ongelooflijk laag verbruik van slechts 2,16 liter per 100 kilometer optekenen (onder testvoorwaarden).


Zadel

click! Vanaf het lage zadel kan men makkelijk de voeten op de grond zetten. Een comfortabel duozadel met smalle handgreep en opklapbare voetsteunen is eveneens voorzien.

Achterwielophanging

click! De lange swingarm wordt ondersteund door twee schokdempers die naar wens kunnen worden ingesteld.


CBF125

Zoeken