Custom / Cruiser

Customs staan symbool voor ontspannen tourgenot. Lekker in een ontspannen zithouding genieten van de natuur, van een relaxt ploffende, traditionele V-twin en van het gemakkelijke stuurkarakter dat elke Honda kenmerkt.  En, natuurlijk, van de jaloerse en bewonderende blikken wanneer je met de imposante, stijlvolle custom of cruiser door de winkelstraten tuft of over de boulevards flaneertÖ
NM4 Vultus

NM4 Vultus

Voor alle individualisten die anders dan anderen willen zijn:
Met de nieuwe NM4 Vultus maak je meer indruk dan ooit tevoren. Deze bike werd door jonge visionaire designers gebouwd, mensen die hun creativiteit volledig de vrije loop konden laten en puur rijplezier wisten te combineren met een werkelijk uniek design. En natuurlijk kon de erkende Honda-functionaliteit daarbij niet achterblijven. Met de in verschillende kleuren instelbare dashboardverlichting en de tot rugleuning om te klappen duo-zit zet het merk ook hier weer nieuwe normen.

Meer informatie
VT750C Shadow C-ABS

VT750C Shadow C-ABS

De Honda VT750 Shadow refereert met zijn spaakwielen, zijn brede voorband en zijn grote, glooiende spatborden aan de grote tourmotoren uit de jaren vijftig en zestig. De krachtige V-Twin geeft een heerlijk, pulserend geluid en loopt uitermate soepel dankzij het moderne injectiesysteem. De onderhoudsvrije cardan zorgt dat je met deze cruiser altijd zorgeloos kunt touren. De VT750 is standaard uitgerust met ABS.

Meer informatie
GL1800 Gold Wing F6C ABS

GL1800 Gold Wing F6C ABS

In 2013 bracht Honda een unieke cruiser in Bagger-stijl. Nu gaat Honda nog een stap verder met de F6C, een rasechte custom die met zijn ongelooflijk soepele zescilinder boxermotor en zijn massieve frame voor de nodige adrenaline in het segment van de Powercruisers zorgt. De F6C kan bogen op een prachtig, stijlvol uiterlijk en een onnavolgbaar weggedrag, dankzij een resem technische aanpassingen.

Meer informatie
Custom / Cruiser

Zoeken