PCX125. De beste PCX aller tijden

De scooter van vandaag Ė klaar voor de mobiliteit van morgen: de nieuwe PCX125 zet het succes van zijn voorganger als meestverkochte 125 cc scooter in Europa voort. Zijn grote populariteit in het hedendaagse stadsverkeer is niet toevallig! Deze handzame scooter combineert een modieuze styling met de modernste techniek en vele doordachte kenmerken.

De nieuwe PCX is daarnaast ook bijzonder comfortabel. De aantrekkelijke styling maakt indruk en doet denken aan veel grotere motorscooters. De techniek is volledig afgestemd op het dagelijkse gebruik Ė bijvoorbeeld door de geavanceerde aandrijflijn met start-stoptechnologie en een actieradius van meer dan 375 km*. Bovendien beschikt de scooter over een praktische en uitgebreide standaarduitrusting. Dat is de mobiliteit van morgen Ė in de stad en op de buitenweg.

* Honda-meetresultaat volgens WMTC

Modern design

click! Sportief, aantrekkelijk Ė met een styling die direct doet denken aan veel grotere motorscooters: de PCX125 steekt met kop en schouders boven de gewone stadsscooters uit. Met moderne, dubbele LED-koplampen en praktische details zoals een 12V-aansluiting, een handig bergvak onder het dashboard en een afsluitbaar bergvak onder het zadel dat groot genoeg is om naast een integraalhelm nog andere spullen op te bergen.

Innovatieve motor

click! De 8,6 kW (11,7 pk) sterke eSP-motor (enhanced Smart Power) is voorzien van de modernste technologie zoals elektronische benzine-inspuiting en een start-stopsysteem. Dat zorgt voor een bijzonder laag verbruik en een geringe CO2-uitstoot. En een enorme actieradius van meer dan 375 km* waarvan men optimaal kan genieten dankzij de comfortabele rij-eigenschappen.

* Honda-meetresultaat volgens WMTC


Geavanceerd remsysteem

click! Veiligheid en zekerheid: het CBS-remsysteem zorgt voor een optimale verdeling van de remkracht vůůr en achter. Met de rechter remhevel bedien je alleen de voorrem, met de linker bedien je vůůr- en achterrem tegelijkertijd. Dat zorgt voor een betere remwerking dan wanneer alleen de (zwakkere) achterrem wordt bediend.

Cockpit & uitrusting

click! Het dashboard is mooi en overzichtelijk. Het bevat een snelheidsmeter, een kilometerteller, een dagteller, een brandstofmeter, een verbruiksindicator en een klok, alle belangrijke informatie is snel en duidelijk af te lezen. Er is bovendien een aparte indicator voor het innovatieve start-stopsysteem. Alarmknipperlichten behoren eveneens tot de standaarduitrusting.


Opties

click! Er zijn diverse Honda-accessoires voor de PCX125 verkrijgbaar:

- alarminstallatie
- 26 liter grote topkoffer
- hoog windscherm
- afdekhoes


PCX125

Zoeken