Supersport

De racerij is het laboratorium van de motortechniek. Wil je op het circuit winnen, dan moet je over de allerbeste frames, de allerbeste vering en de allerbeste motoren beschikken. Alles moet kloppen. En dat doet het bij Honda. Al decennia lang zijn we in alle raceklassen aan de top te vinden. Omdat we onze motoren blijven verbeteren en doorontwikkelen blijven we aan de top. Dat merk je ook als je op onze supersportmotoren stapt. Die zijn uit, of zelfs voor de racerij ontwikkeld. En dat voel je. Ze zijn scherp, snel en uitermate beheersbaar. Voor rijders met een passie voor het snellere bochtenwerk.
CBR125R

CBR125R

De nieuwe CBR125R oogt als een grote. Hij treedt in de voetsporen van zijn populaire voorganger met dezelfde typenaam Ė met een volledig hertekende kuip, een nieuwe cockpit, geperfectioneerd frame, nieuw uitlaatsysteem, aangepaste injectie en bredere banden op nieuwe velgen.

Meer informatie
CBR300R

CBR300R

U zoekt sportiviteit met geweldige prestaties? De nieuwe CBR300R heeft het allemaal. Met deze super soepel sturende motorfiets, kunt u zo bij de top Supersport aansluiten.

Meer informatie
CBR500R ABS

CBR500R ABS

Soms is een druk op de startknop voldoende om direct enthousiasme voor de motorsport op te wekken. Dit geldt voor de nieuwe CBR500R. Hij is ontworpen voor fans van sportmotorfietsen die bijvoorbeeld vanaf rijbewijs A2 verder willen. Ook ideaal voor rijders die elk seizoen overstappen. De nieuwe CBR500R is de kleine broer van de legendarische CBR1000RR Fireblade - met dezelfde grote belofte: altijd en overal de beste prestaties leveren.

Meer informatie
CBR600RR eC-ABS

CBR600RR eC-ABS

Met de nieuwe CBR600RR combineren we twee grote doelen: races winnen en het leven van alledag bedwingen. De eerste generatie stamt uit 2003 en won tot nu toe acht Supersport wereldtitels. Voor het nieuwe modeljaar werd de motor opnieuw geconstrueerd en geperfectioneerd - naar het voorbeeld van de geweldige RC213V MotoGP racer uit 2012. De nieuwe CBR600RR draagt zijn prestaties overtuigender uit dan ooit tevoren.

Meer informatie
CBR650F ABS

CBR650F ABS

Een Supersportmachine met "street-cred", zo zou je de CBR650F kunnen omschrijven. Een snelle jongen die niet is ontworpen voor WK-titels op het racecircuit, maar voor wendbaarheid, stuurprecisie en wegcontact op de piste waar de meeste motorliefhebbers rijden: de openbare weg. Met een nieuw ontworpen rijwielgedeelte en een gloednieuw motorblok, dat zo is getuned dat hij veel bruikbare trekkracht biedt bij lage toerentallen, zodat je razendsnel uit haakse bochten en T-splitsingen kunt weg accelereren. En dat alles natuurlijk gehuld in een fraaie, hedendaagse vormgeving.

Meer informatie
CBR1000RR Fireblade eC-ABS

CBR1000RR Fireblade eC-ABS

De CBR1000RR Fireblade is Honda's vlaggenschip in de supersportrange. Een motor die talloze successen in het WK Superbike heeft behaald dankzij state-of-the-art technologie, die een optimale balans tussen vermogen en controle over dat vermogen garandeert. Een balans die steeds opnieuw wordt gedefinieerd, zodat de Fireblade altijd aan de top blijft meedraaien. Ook voor 2014 kan de Fireblade daarom weer rekenen op tal van aanpassingen, waarmee Honda de lat van haar "Total Control"-concept weer op het hoogste niveau legt.

Meer informatie
CBR1000RR Fireblade SP eC-ABS

CBR1000RR Fireblade SP eC-ABS

De CBR1000RR Fireblade is Honda's ultieme superbike, de motor die enerverende prestaties aan optimale controle koppelt. Niet voor niets is de Fireblade al jaren de basis voor succes in het WK Superbike en talloze andere raceklassen. Om circuitrijders en coureurs een nog betere basis te bieden komt Honda in 2014 met een speciale "SP"-versie van de Fireblade. Die profiteert uiteraard van het extra vermogen dat ook bij de standaard CBR1000RR door verbeteringen aan de cilinderkop wordt gegenereerd. Daarnaast is de "SP" voorzien van een aantal upgrades van het rijwielgedeelte, zoals ÷hlins voor- en achtervering en Brembo monoblock remklauwen. De CBR1000RR SP heeft verder een monoseat en een speciale "Tricolor" kleurstelling.

Meer informatie
Supersport

Zoeken