Betrouwbaar en Fun

De Vision 50 is een elegante scooter, die betrouwbare en leuke mobiliteit in het brommersegment biedt. Een machine waarmee je graag dagelijks naar het werk of naar school rijdt. De machine is voorzien van een lekker felle 49,9 cc krachtbron, die is gekoppeld aan een automatische V-Matic transmissie. En natuurlijk beschikt de Vision 50 ook over een riante bergruimte, waarin zelfs een semi-jethelm past. En dat alles voor een uitermate scherpe prijsÖ

Modern design

click! Aan het design van de Vision zie je direct dat het om een echte Honda gaat. Een scooter die opvalt op door zijn vlotte lijnen, zijn hoogstaande afwerking en door zijn lage instap. Vanuit het zadel heeft de rijder zicht op een zeer overzichtelijk dashboard. Een krachtige koplamp en duidelijke richtingaanwijzers zorgen dat Vision 50 ook bij nacht en bij slechte weersomstandigheden opvalt.

Zuinig

click! De Vision wordt aangedreven door een uitermate efficiŽnte 49,9cc viertaktmotor met een enkele bovenliggende nokkenas en twee kleppen. De eencilinder levert een riante 2,5 kW (3,4 pk) en start via een elektrische startmotor. Door de toepassing van luchtkoeling konden complexe constructies als de waterpomp en de radiateur weggelaten worden, wat ook gewicht bespaart. Het geavanceerde PGM-Fi injectiesysteem zorg verder voor een efficiŽnte benzine-inspuiting, waardoor het brandstofverbruik slechts 52 km/liter bedraagt. De 5,5 litertank is daardoor goed voor een actieradius van 286 km.


Stabiele basis

click! Licht, wendbaar en flitsend. Dat is kenmerkt het stuurgedrag van de Vision, die kan vertrouwen op een stabiele basis. Daarvoor zorgt een zorgvuldig gedimensioneerd underbone frame van stalen buis. Dit frame is voorzien van een hydraulisch gedempte telescoopvoorvork en een zijdelings geplaatste achterschokdemper. Deze machine heeft standaard een 14 inch achterwiel en een 16 inch voorwiel. Verder zorgt een gecombineerd remsysteem voor veilige remkracht.

Riante zitruimte

click! Het comfortabele zadel van de Vision biedt riante zitruimte aan zowel rijder als passagier. De rijder kan zijn benen uitstekend kwijt achter het voorscherm, dat hem beschermt tegen vuil en regen. Met een zithoogte van slechts 760 mm (785 bij 16 inch voorwiel) kan hij of zij ook gemakkelijk met de voeten bij de grond.


Bergruimte

click! Bij de vormgeving van het bagagecompartiment van de Vision 50 is elke millimeter benut. Daardoor is dit compartiment ruim genoeg voor boodschappen, een waterdichte zadelhoes, een U-slot of voor een semijethelm. Daarnaast zijn in het voorscherm van de Vision ook nog twee open bergvakken ondergebracht, waarin bijvoorbeeld drinkflessen passen. In het voorpaneel is tevens een haak te vinden, waaraan een boodschappentas kan worden bevestigd.Vision 50

Zoeken